Nasze wyroby

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Krzysztof Sobieraj

Wędliny

Kiełbasa podlaska

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona

Kiełbasa – jak ze świniobicia

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, parzona.

Kiełbasa swojska

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wędzona, parzona.

Kiełbasa śląska

Kiełbasa wieprzowo-drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Biała tradycyjna

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, surowa z dodatkiem wody.

Kiełbasa domowa

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Kiełbasa myśliwska

Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana. 100 g produktu wyprodukowano z 110 g mięsa wieprzowego.

Kiełbasa wiejska – tradycyjna

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona. 100 g produktu wyprodukowano z 105 g mięsa wieprzowego.

Kiełbasa dobra

Kiełbasa wieprzowo-drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Krucha

Kiełbasa wieprzowo-drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.